Шамотна камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.
Будь-які розміри!
Застосування:
- печі хлібопекарські подові
- барбекю
- тандир
- печі для піци
- побутові духовки
Інструкція
Камінь виготовлений з шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для рекламації, так як вони не погіршують властивості і функції каменю.
Підготовка та використання
Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Наполегливо просимо не занурювати камінь у воду, а так само не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну, газову або електричну духовку на самий нижній рівень. Увімкніть духовку і прогрійте камінь протягом 25 хвилин при температурі 250 градусів.
Корисні поради:
- Чим вище температура нагрівання, тим краще результат.
- Оптимальна температура нагріву складає 280 градусів.
- Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, можна розігріти духовку до 280 градусів за допомогою функції верхниз без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.
- Після декількох проб з температурою, Ви скоро знайдете правильні налаштування для Вашої духовки і каменю.
Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.
- Ніколи не нагрівайте вологий камінь.
- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку і камінь борошном.
Чистка та догляд
Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблити ножем або мочалкою (сухий або злегка вологою)
Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і ні в якому разі не замочуйте у воді! Так як камінь виготовлений з натурального матеріалу, після тривалого і багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тесту. Така зміна кольору ніяким чином не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Немильнянський Цегельний Завод |
Країна виробник | Україна |
Габаритні розміри | |
Довжина | 400 мм |
Ширина | 400 мм |
Основні | |
Матеріал | Кераміка |
Стан | Нове |
Товщина матеріалу | 20.0 |
Тип духовки | Газова або електрична |
Конструкція форми | Цінна |
Призначення форми | Для печива, Для бісквіта, Для Великодня/ нулі, Для хліба, Для кексів/маффинів, Для пирога, Для піци, Для кексу |
Тип форми | Прямокутник |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал по вогнетривкості | Найвища вогнетривка |
Класифікаційна температура | 1300 °С |
Тип матеріалу | Формований |
- Ціна: 2 700 ₴