Кошик
ЗАПИТУЙТЕ ПРОКОНСУЛЬТУЄМО, ДОПОМОЖЕМО З ВИБОРОМ.
+380 (67) 909-38-36
+380 (95) 851-55-03
Черепиця Водостік Гідроізоляція Кріплення Утеплення від компанії "Файний Цвях"
Кошик

Камінь для піци d-35 см

1 250 ₴

  • Під замовлення
clockВідправка з 05 квітня 2025
Камінь для піци d-35 см
Камінь для піци d-35 смПід замовлення
1 250 ₴
+380 (67) 909-38-36
Viber, Telegram, WhatsApp
  • +380 (95) 851-55-03
+380 (67) 909-38-36
Viber, Telegram, WhatsApp
  • +380 (95) 851-55-03
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Камінь шамотний (подовий) для печей, камінів, топок, барбекю

Шамотна каміння для печі, екологічно чистий.

Можливо виготовлення на замовлення шамотних каменів для печей по вашим розмірам.

Застосування:
- побутові духовки
- печі хлібопекарські подові
печі для піци

- тандыры
- каміни і т. д.

В наявності стандартні розміри для домашнього використання :

Виміряйте Вашу грати на яку буде лягати камінь і ми виберемо Вам потрібний камінь або виготовимо індивідуальний по вашим вимогам.

Інструкція

Камінь виготовлений з шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для рекламації, так як вони не погіршують властивості і функції каменю.

Підготовка та використання

Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Наполегливо просимо не занурювати камінь у воду, а так само не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну, газову або електричну духовку на самий нижній рівень. Увімкніть духовку і прогрійте камінь протягом 25-35 хвилин при температурі 250 градусів.

Корисні поради:

- Чим вище температура нагрівання, тим краще результат.

- Оптимальна температура нагріву складає 280 градусів.

- Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, можна розігріти духовку до 280 градусів за допомогою функції верх+низ без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.

- Після декількох проб з температурою, Ви скоро знайдете правильні налаштування для Вашої духовки і каменю.

- Ніколи не нагрівайте вологий камінь!

- Для ефективного швидкого нагрівання:

1) Покладіть камінь на решітку;

2) Розташуйте камінь ближче до низу духовки;

3) При нагріванні каменю рекомендуємо використовувати тільки нижній тен духовки (в електропечах), нижню пальник (в газових печах).

4) Приблизний час нагріву каменю : 30-35 хвилин.

- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку і камінь борошном.

Чистка та догляд

Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблити ножем або мочалкою (сухий або злегка вологою)

Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і ні в якому разі не замочуйте у воді! Так як камінь виготовлений з натурального матеріалу, після тривалого і багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тесту. Така зміна кольору ніяким чином не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.

Шамот – вогнетривкий матеріал, який витримує температуру до 1300 градусів. Шамотна камінь укладається на дно печі для піци. Камера печі прогрівається рівномірно в будь-якій точці. В результаті піца, приготована в печі для піци, не відрізняється за смаком та якістю від піци, приготованої в дров'яної печі.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Діаметр33 мм
СтанНове
Конструкція формиЦінна
Призначення формиДля печива, Для бісквіта, Для хліба, Для кексів/маффинів, Для пирога, Для піци, Для кексу
Тип формиКругла
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 250 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner